Parcours

Het parcours voor 2019 is op enkele punten gewijzigd. De sfeervolle DJ aan het einde van de Groenestraat zal zeker weer van de partij zijn. Ook zal Amicitia op deze plek de mogelijkheid bieden om wat te drinken te kopen.

De afstand is 300 langer dan de eerdere edities, namelijk 5,9 km. Klik hier om het parcours van 2019 te bekijken. De rode lijn is het parcours van de run. De gele lijn is de route van de paardenkar van Belfjor die tijdens de run GRATIS op en neer langs het parcours pendelt. De hindernissen voor 2019 zijn weer bedacht door ons creatieve survivalbrein Onne Heesen. Je kunt weer rekenen op uitdagende creaties. We zijn zeer verheugd een spectaculaire eindhindernis te hebben gestrikt.  Klik hier voor het overzicht hindernissen van 2019.

De start en finish blijven midden in het dorp Loil naast de kerk. Uiteraard doen we de mooie vijver bij Baakman en het vijvertje bij Cornelissen weer aan. De meeste hindernissen zullen te doen zijn voor deelnemers vanaf 8 jaar en zijn dus laagdrempelig. Verder zullen we zorgen voor genoeg modder en slootjes. We danken de landeigenaren weer voor de welwillende medewerking die we telkens krijgen. Super!!!

Sommige hindernissen kunnen op een makkelijke of moeilijke manier worden genomen. We dagen de ervaren survivalrunners die meedoen met ons evenement van harte uit om de moeilijke versie te nemen.