Inschrijving

Inschrijving deelnemers EN vrijwilligers:

DEELNEMERS: De inschrijving voor de deelnemers opent op 1 april 0.00 uur. De inschrijving voor de reservelijst opent op 1 mei om 19.00 uur. Er zijn maximaal 1000 startplekken. De kosten voor deelname bedragen € 10,00 per deelnemer voor leden van de Survivalrunbond Nederland. Niet-SBNleden kunnen deelnemen wanneer ze een daglidmaatschap met de survivalrunbond aangaan en betalen hiervoor € 5.00 extra. Dit bedrag wordt automatisch meegerekend bij jouw inschrijving. Ivm de onzekerheid omtrent de doorgang van het evenement door het corona-virus zullen wij pas rond 1 juni incasseren en deze incasso gebeurt dit jaar door Jan in ’t touw. Op dat moment zullen we definitief beslissen of het evenement wel of niet kan en mag plaatsvinden. Vooralsnog gaat het door dus schrijf je snel in!!!

Lees voor het inschrijven onderstaande tekst goed door!!!

LET OP: bij de inschrijving is een vrije tekst aanwezig. Gebruik deze voor wensen zoals:

  • Starttijd: Wil je vroeg of juist laat starten i.v.m. bijvoorbeeld werk;
  • Samen lopen: Wil je samen met iemand lopen, schrijf dan samen in en geef per deelnemer zowel voor- en achternaam op zodat wij weten met wie je samen wilt lopen;
  • Groep: Wil je als groep lopen, geef dan per deelnemer dezelfde groepsnaam aan. We starten met maximaal 10 personen per groep. Als je niets aangeeft en je groep is groter dan 10 personen dan maken wij 2 groepen aan en verdelen de deelnemers zelf;
  • Vrijwilliger: Zou je willen helpen als vrijwilliger en daarnaast willen deelnemen, vermeldt dat dan ook bij de vrije tekst, bijv. “’s ochtends starten, ’s middags vrijwilliger” of andersom.

Vergeet je bij de aanmelding om een van bovenstaande wensen kenbaar te maken stuur dan voor uiterlijk 10 april een mail naar inschrijvingen@survivalloil.nl.

Vermeld je niets in de vrije tekst en vernemen wij niets voor 10 april, dan delen wij je in naar gelang het ons het beste uitkomt. Wijzigingen zijn daarna NIET meer mogelijk.

Zondag 28 juni start er vanaf 9.15 uur elke 4 minuten uur een groep van 10 personen. De laatste groep start om 15.59 uur. Jouw starttijd wordt begin juni op deze website bekend gemaakt.

 

VRIJWILLIGERS: Dit jaar opent ook de inschrijving voor de vrijwilligers vanaf 1 april. Marloes, Heidy en Fem houden zich bezig met het verzamelen van de vrijwilligers.

Onze survivalrun valt of staat met de inzet van vrijwilligers. Tijdens deze dag op 28 juni hebben we ongeveer 100 fulltime vrijwilligers nodig of 200 parttime vrijwilligers. Wil je je opgeven als vrijwilliger voor een hele of halve dag, dan zou dat geweldig zijn. Als je ons helpt dan wordt je tijdens je hulp voorzien van eten, drinken en van allerlei lekkers. Daarbij wordt deze dag door de vrijwilligers altijd als ‘erg gezellig’ ervaren. Jullie zijn als vrijwilliger het gezicht van de survivalrun in Loil en daarom zoeken we enthousiaste medewerkers. Alvast bedankt voor je aanmelding, we zijn daar erg blij mee. We maken er met z’n allen weer een topdag van.

Vrijwilligers die vorig jaar al hebben geholpen ontvangen rond 1 april een mail.

Voor mensen die voor het eerst willen helpen of die geen mail ontvangen staat vanaf 1 april hieronder de link die je kunt aan klikken om je in te schrijven. We hebben namelijk wel wat gegevens van je nodig.

Inschrijving als vrijwilliger

Nadat je je hebt aangemeld ontvang je half juni een mail met alle informatie over jouw plek en wat er van je wordt verwacht.