Struisvogelboerderij Buutenstebinnen Survival 24 januari 2016

 

Buutenstebinnensurvival 2016, 24 januari:

Voor de uitslagen van deze geslaagde derde editie klik hier!

De Buutenstebinnen van dit jaar was een groot succes. Er zijn zo’n 90 deelnemer gestart en het was een zware editie. De Struisvogelboerderij in Greffelkamp was goed bezocht. S’ochtends heeft de training van survivalvereniging Jan in ’t Touw uit Zelhem hier ook plaatsgevonden en het was een fanatieke gezellige boel.

Helaas is dezelfde avond het gehele parcours nog opgeruimd en mochten we door omstandigheden niet meer gebruiken voor de scholen en verenigingen.

Alle vrijwilligers willen wij ontzettend bedanken voor hun enthousiasme en goede medewerking. Er is hard gewerkt.

Buutenstebinnen Survival 2015:

De Buutenstebinnen Survival heeft in januari 2015 voor de tweede maal plaatsgevonden. Gezien de reacties van deelnemers, ouders, opa’s en oma’s en andere betrokken was het een groot succes. Het parcours is zwaarder dan dat van de eerste editie en het begon (alleen deze zondag 25 januari) met een spectaculaire toggle vanaf de toren op het terrein van de Struisvogelboerderij.

Alhoewel het evenement geen wedstrijd was hebben we de uitslagen voor zover bekend wel vermeld. Klik op onderstaande link: (het openen van de bijlage neemt even wat tijd in beslag)

Uitslagen 25 januari 2015

Vanaf maandagochtend tot en vrijdag is het parcours beschikbaar gesteld voor de basisscholen en het Liemers uit Didam. In de avonden werd het bezet door verenigingen uit de omgeving. De reacties waren weer hartstikke positief en veel mensen (vooral kinderen) hebben zich uitermate goed vermaakt met deze klim-, klauter- en zwaaisessie. Deelname was behalve voor de zondag geheel gratis.

Wij danken alle mensen van harte die op enige manier aan de totstandkoming van dit evenement hebben meegewerkt en een speciaal ‘dank je wel’ gaat uit naar de Struisvogelboerderij voor hun gastvrijheid en prettige samenwerking.

Om een indruk te krijgen van de binnenrun van 2015 een kort filmpje en enkele foto’s.

Filmpje (openen duurt even maar is de moeite waard):

MVI_1669

Foto’s:

IMG_1643

IMG_1661