Parcours

Dit jaar willen we nagenoeg hetzelfde parcours als in 2017 gebruiken. We hebben het aantal hindernissen echter uitgebreid naar 34 waar het er vorig jaar nog 32 waren. Ook de sfeervolle DJ aan het einde van de Groenestraat zal weer van de partij zijn.

De afstand is 5,9 km. Klik hier om het parcours van 2018 te bekijken. De rode lijn is het parcours van de run. De gele lijn is de route van de paardenkar van Belfjor die tijdens de run GRATIS op en neer langs het parcours pendelt. De hindernissen voor 2018 zijn inmiddels ook bekend. Je kunt weer rekenen op uitdagende creaties. Onze denktank op dat gebied, Onne Heesen, gaat er weer een uitdagend parcours van maken. Klik hier voor het overzicht hindernissen van 2018.

De start en finish blijven midden in het dorp Loil naast de kerk. Uiteraard doen we nadat we toestemming hebben gekregen de mooie vijver bij Baakman aan en het vijvertje bij Cornelissen. De meeste hindernissen zullen te doen zijn voor deelnemers vanaf 8 jaar en zijn dus laagdrempelig. Verder zullen we zorgen voor genoeg modder en slootjes.

IMG_7345

Op sommige plekken zullen we naast een eenvoudige versie een moeilijke versie bouwen voor de liefhebbers van het zwaardere werk.