Inschrijving

De inschrijving is inmiddels gesloten. De startlijsten vindt je hieronder:

Startlijst op naam

Startlijst op nummer

De startlijst is met de meeste zorgvuldigheid samengesteld. Er is zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van een ieder. Wijzigingen zijn derhalve niet meer mogelijk. 

Vanaf 9.15 uur start er op zondag 24 juni elke 4 minuten uur een groep van 10 personen. De laatste groep start om 15.59 uur.

VRIJWILLIGERS:

Onze run valt of staat met de inzet van vrijwilligers. Tijdens ons evenement op deze zondag 24 juni hebben we ongeveer 100 fulltime vrijwilligers nodig of 200 parttime vrijwilligers. Wil je je opgeven als vrijwilliger voor een hele of halve dag, dan zou dat geweldig zijn. Stuur dan een mail naar Marloes, Fem  & Suzanne via vrijwilligers@survivalloil.nl. Als je ons helpt dan wordt je tijdens je hulp voorzien van eten, drinken en van allerlei lekkers. Daarbij wordt deze dag door de vrijwilligers altijd als ‘erg gezellig’ ervaren. Jullie zijn als vrijwilliger het gezicht van de survivalrun in Loil en daar zijn we heel blij mee. Alvast bedankt voor je aanmelding. We maken er met z’n allen weer een topdag van.