Inschrijving

De inschrijving voor de deelnemers gaat open op 1 april om 0.00 uur. Er zijn maximaal 1000 startplekken. De kosten bedragen € 9,50 per deelnemer voor leden van de Survivalrunbond Nederland. Niet-SBNleden kunnen deelnemen wanneer ze een daglidmaatschap met de survivalrunbond aangaan en betalen hiervoor
€ 5.00 extra. Dit bedrag wordt automatisch meegerekend bij jouw inschrijving.

Lees voor het inschrijven onderstaande tekst goed door!!!

LET OP: bij de inschrijving is een vrije tekst aanwezig. Gebruik deze voor wensen zoals:

  • Starttijd: Wil je vroeg of juist laat starten i.v.m. bijvoorbeeld werk;
  • Samen lopen: Wil je samen met iemand lopen, schrijf dan samen in en geef per deelnemer zowel voor- en achternaam op zodat wij weten met wie je samen wilt lopen;
  • Groep: Wil je als groep lopen, geef dan per deelnemer dezelfde groepsnaam aan. We starten met maximaal 10 personen per groep. Als je niets aangeeft en je groep is groter dan 10 personen dan maken wij 2 groepen aan en verdelen de deelnemers zelf;
  • Vrijwilliger: Zou je willen helpen als vrijwilliger en daarnaast willen deelnemen, vermeldt dat dan ook bij de vrije tekst, bijv. “’s ochtends starten, ’s middags vrijwilliger” of andersom.

Vergeet je bij de aanmelding om een van bovenstaande wensen kenbaar te maken stuur dan voor uiterlijk 10 april een mail naar inschrijvingen@survivalloil.nl.

Vermeld je niets in de vrije tekst en vernemen wij niets voor 10 april, dan delen wij je in naar gelang het ons het beste uitkomt. Wijzigingen zijn daarna NIET meer mogelijk.

Zondag 30 juni start er vanaf 9.15 uur elke 4 minuten uur een groep van 10 personen. De laatste groep start om 15.59 uur.

VRIJWILLIGERS:

Dit jaar opent ook de inschrijving voor de vrijwilligers vanaf 1 april. Onze run valt of staat met de inzet van vrijwilligers. Tijdens ons evenement op deze zondag 30 juni hebben we ongeveer 100 fulltime vrijwilligers nodig of 200 parttime vrijwilligers. Wil je je opgeven als vrijwilliger voor een hele of halve dag, dan zou dat geweldig zijn. Als je ons helpt dan wordt je tijdens je hulp voorzien van eten, drinken en van allerlei lekkers. Daarbij wordt deze dag door de vrijwilligers altijd als ‘erg gezellig’ ervaren. Jullie zijn als vrijwilliger het gezicht van de survivalrun in Loil en daar zijn we heel blij mee. Alvast bedankt voor je aanmelding. We maken er met z’n allen weer een topdag van.

Binnenkort meer informatie over de opgave via deze site.